A rendezvényfotózás, vagy eseményfotózás fontos része a cégek marketing tevékenységének. Az  országban bárhol vállalom az adott esemény megörökítését. Akár céges rendezvény, sajtótájékoztató, átadó ünnepség, díjátadó, előadás, kiállítás, konferencia, megnyitó,  vagy koncert, bemutató, csapatépítő tréning vagy bármi más rendezvény fotózásáról is van szó. Nagyobb rendezvények  (100-150 fő fölött) fotózásakor igény  esetén  több fotóssal dolgozunk, főleg ha az esemény jellege megkívánja.

20 éve foglalkozom hivatásszerűen fotográfiával, számos rendezvény fotózásának tapasztalatát tudhatom magaménak. Ügyfeleim jellemzően hotelek, éttermek és a multinacionális vállalatok, ügynökségek, magán megrendelők, így jelentős tapasztalattal rendelkezem eseményfotózás területén.

Hasznos, látványos és egyben szórakoztató kiegészítője lehet a rendezvényeknek új szolgáltatásunk,  a socialprint  ,  mellyel az Instagramra és Twitterre feltöltött, a márkához kapcsolódó egyedi hashtaggel ellátott fotókat a megosztást követően azonnal kinyomtathatjuk.

Részletek

Tökéletes eszköz, hogy a következő rendezvényeden, legyen az egy termékbemutató, vállalati buli, sportverseny, koncert vagy esküvő, a résztvevők  a közösségi médiafelületeken egy innovatív és szórakoztató eszköz segítségével osszák meg élményeiket a márkáddal vagy termékeddel kapcsolatban.

A SOCIALPRINT SEGÍTSÉGÉVEL MINDEN INSTAGRAMRA FELTÖLTÖTT FOTÓ A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN KINYOMTATÁSRA KERÜL!

 

FOTÓZZ!!!

A SocialPrint hashtag nyomtató használata nagyon egyszerű.
A résztvevők saját okostelefonjukkal fotókat készítenek a rendezvény során.
Szerencsére az emberek többsége szereti ha jó fotók készülnek róla, így nem lesz nehéz ügy rávenni őket erre.

TAGELD, OSZD MEG!!!

Az elkészült fotót az előre megadott, egyedi hashtaggel ellátva feltöltik a saját Instagram profiljukra.

NYOMTASD!!!

Abban a pillanatban amikor a fotó felkerül a közösségi médiafelületre a mi kis SocialPrint gépünk azonnal működésbe lép és néhány perc múlva kinyomtatja a képet, amit a résztvevők magukkal vihetnek emlékbe.

ENNYIRE EGYSZERŰ:
FOTÓZZ, TAGELD, NYOMTASD!!!

 

# – KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS

A hashtag összehozza az embereket: barátokat a rokonokkal, fogyasztókat a márkával, közösségeket a tagjaival, résztvevőket egy rendezvénnyel.

Egy egyedi, jól megválasztott hashtag központi szereplője lesz az online kommunikációnak, egyre több organikus megosztást és posztot eredményez, ami jelentősen növeli a márka jelenlétét a közösségi médiában.

LEGYEN OTT A SOCIALPRINT A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYEDEN!

SOCIALPRINT

eseményfotózás