Egy esküvő, ezer élmény!

Az esküvői fotózás a rendezvények egyik legizgalmasabb, legszemélyesebb, legösszetettebb  változata.

Esküvőfotósként az a célom, hogy a képeimmel maximálisan visszaadjam ennek a napnak minden élményét, hangulatát, hogy majd az unokák is úgy érezzék, hogy ott voltak!

Az esküvői fotózás folyamata

De talán ne is az esküvői fotózással kezdjük, hiszen addig még sok idő van.  ☺  Az esetek többségeben egy jegyesfotózás is megelőzi a nagy napot. Ez azért is jó, mert kötetlenebb formában kicsit jobban megismerhetem az igényeiteket, kicsit jobban megismerjük egymást. Természetesen ezt is fel lehet fűzni többféle tematikára. Például itt is lehetőség van arra, hogy az esetleges hobbitokat is  belevegyük a fotózásba.

Az esküvőfotózásnál is ketté oszthatjuk a témákat. Egyrészt kreatívfotózásra, illetve magának a rendezvénynek a fotózására. Legtöbbször persze mindez egy napon szokott lenni, mivel a külön fotózás elég sok többletenergiát igényel. Ráadásul időben is külön napot kíván, ami ritkán megoldható feladat.

A fotózás kezdődhet már az előkészületeknél is és kb. hajnali 1 – 2 között ér véget.

Egy-egy alkalommal ezer – ezerötszáz kép is készülhet, hangulattól, eseményektől függően. Ezeket kiválogatom, retusálom, vagyis minden olyan képet megkaptok, ami hozzájárulhat az emlékek későbbi felidézéséhez, ami egyben azt is jelent, hogy nincs mennyiségi limit. A képeket két méretben feltöltöm egy általatok megadott e-mail címmel a netre, ezt linket bárkinek elküldhetitek, ők is letölthetik. Egyszer kaptok egy un. webre optimalizált változatot, hogy e-mail-en, FB-on, vagy bárhol könnyen tudjátok osztani, illetve természetesen megkapjátok nagy, azaz print méretben is. Ebből lehet a nagyításokat a későbbiekben megrendelni. Ha néhány kép esetén speciális utómunkát szeretnétek, az sem probléma.

A legjobb dolog ami a képekkel ezután történhet, hogy a megbeszélt albumba rendezzem őket. Rengeteg lehetőség közül tudtok választani, mind méret, mind kivitel szempontjából. Ez lehet fényképes papír, vagy vászon borító, bőrkötés. Illetve ezek kombinációi. Méret és formátum és oldalszám szempontjából is sok lehetőség van. Ha szeretnétek akkor mindez még díszdobozba is kerülhet.

 

GALÉRIA

 

esküvői fotózás