Töltse ki az oldal alján lévő űrlapot, és küldje el nekem véleményét, értékelését együttműködésünkről, és az elkészült képekről.

 

Eddig beküldött vélemények

 

Axi szerint:

Nagyon szép képek.

Németh Éva szerint:

Nagyon tetszenek a fotók, de természetesen nem itt ismertem meg őket. Szeretve óvva őrzöm Bencéről készült képedet, mely a komódomat díszíti. Ha ránézek, mindig látom a fiam ártatlanságát, s nem dühít a kamasz szemtelensége. Kívánom, hogy mindig legyen türelmed kivárni a pillanatot. Éva.

Édes Endre szerint:

Kedves László! Megkaptuk a CD-t az elkészült fényképekkel. Köszönjük szépen. Nagyon jók lettek. Jó választás volt, hogy igénybe vettük a kupont! Üdv, Édes Endre.

Kótner Móni szerint:

Megkaptam a cd-t a fotókkal. Nagyon klassz képek lettek, sikerült jól elkapni a pillanatot!
Köszönöm szépen! További jó munkát kívánok: Kótner Móni.

Tóth Lejla szerint:

Kedves Laca 🙂 Nagyon csodásak lettek a képek, kihoztad a gyerekekből azt, amilyenek ők valójában. A képek nem tucatok és nem mesterkéltek, pont olyanok, mint a gyerekeim, egyediek. Ja, és a kisfiam azóta is emlegeti Laca bácsi kincsesládáját és a jutalom vonatait… Köszönjük, megyünk máskor is… Dévai család.

Papp Krisztina szerint:

Kedves László! Nagyon tetszenek a képeink, az ismerősöktől is sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk.
Azt hiszem találkozunk még! Kriszta.

Renáta szerint:

Kedves László! Még nem volt időm írni, de most megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a képeket, az én meglátásom szerint fantasztikusan jól sikerültek. Köszönjük szépen! A lehető legszebb ajándék ez nekünk, pláne ha majd 20-30 év múlva nézegetjük őket. Minden jót kívánunk Neked.

Éva Német szerint:

Kedves László! Én olyan boldog vagyok hogy találkoztunk….imádom az összes képünket!!! Csodálatos egytől egyig. Köszönjük , köszönjük, köszönjük 🙂

Tánczos Noémi szerint:

Kedves Laci! Nagyon köszi a képeket, szuperek lettek egytől-egyig, nem is tudok választani melyik a legjobb.Még az izgő-mozgó kisfiunknak is fülig ért a szája, amikor visszanézegette magát. Gratulálunk a profi munkáért, köszönjük még egyszer! Üdv, Tánczos Noémi.

Csákvári Ildikó szerint:

Kedves László, Köszönjük szépen az elkészült fotókat! Nagyon jók lettek. Különösen annak örültem, hogy az én, itthoni körülmények között szinte “fotózhatatlan”, kislányomról is sikerült szép képeket készítened:) Üdvözlettel, Ildikó.

 

Vélemény küldése

 

    Név *

    Email cím *

    Honlap

    Hozzászólás